Actieve vakanties

Hou jij van sportieve reizen en wil je graag fit blijven door te bewegen in de gezonde buitenlucht? Dan zijn de actieve vakanties van Roy van Langen de ideale manier om jouw doelen te verwezenlijken. Kies uit zowel zomer- als wintervakanties en geniet van avontuur, beweging en een prachtige omgeving.

Klinkt bovenstaande in eerste instantie wat te uitdagend? Geen nood, want wij bieden actieve vakanties aan voor groepen van werkelijk elk niveau. Of je nu een ervaren wandelaar of wintersportbeoefenaar bent of juist geen enkele ervaring hebt met beiden; er is altijd wel een geschikte doe vakantie die aansluit op jouw specifieke wensen. Zelfs individuele reizen zijn mogelijk!

Bekijk onze reizen

Avontuurlijke en sportieve vakantie in Europa

Tijdens een avontuurlijke vakantie is het natuurlijk van belang dat je kunt vertrouwen op je groepsgenoten en de kennis en expertise van je begeleider. De professionele achtergrond en brede bagage van Roy verzekeren jou van een veilige reis die tegelijkertijd ook grensverleggend en bijzonder is.

Roy volgt momenteel de NLAIML-opleiding tot International Mountain Leader en heeft veel ervaring met een diversiteit aan buitensporten en actieve vakanties. Ook organiseert hij regelmatig bootcamptrainingen en is hij actief als personal trainer voor cliënten die hun uithoudingsvermogen en persoonlijke fitheid willen verbeteren.

Actieve vakanties voor elk niveau

Tijdens zijn trainingen heeft Roy gemerkt dat uitdaging en plezier onmisbare elementen zijn om het maximale uit een sportief programma te halen. Ook in de sportschool is het prima mogelijk om aan je fitheid te werken, maar niets is zo leuk als een actieve vakantie die je continu stimuleert om er een schepje bovenop te doen terwijl je geniet van de meest fantastische vergezichten.

Ook de grote aandacht voor het individu is een kenmerk waarmee onze actieve vakanties zich weten te onderscheiden. Wij werken over het algemeen met kleine groepen, waardoor we in staat zijn elke deelnemer op de juiste wijze te begeleiden. Een aanpak op maat blijkt in de praktijk namelijk vaak het beste te werken bij het realiseren van je sportieve doelen.

Actieve zomervakantie in Italië

Hoewel het aanbod reizen bij Roy zeer divers is, zijn er natuurlijk enkele actieve vakanties die er uitspringen. Een goed voorbeeld is onder meer onze populaire zomertrekking in het Italiaanse Valpelline, een meerdaagse tocht die je door een adembenemend landschap tussen onbemande hutten voert. Een ervaring die je zeker niet snel zult vergeten.

Maar misschien wel minstens zo belangrijk als de onvergetelijke indrukken die dit achterlaat, is de mate van zelfstandigheid die erbij komt kijken. Het zelfvoorzienend door de bergen trekken is voor alle deelnemers zeer leerzaam en maakt zowel lichaam als geest een stuk fitter. Liefhebbers van een survival vakantie zullen deze actieve zomervakantie ook zeker weten te waarderen.

Neem contact met ons op

Actieve vakanties: dagtochten in Oostenrijk

Geef je de voorkeur aan actieve vakanties in de winterperiode? Dan is sneeuwschoenwandelen vanuit het Bregenzerwald in Oostenrijk een uitstekende optie. Deze avontuurlijke 7-daagse reis behoort tot de meest geliefde actieve vakanties die Roy aanbiedt en dat komt niet in het minst door de indrukwekkende landschappen en leuke activiteiten.

De 6 dagtochten tijdens deze actieve vakantie staan onder de deskundige begeleiding van International Mountain Leader Frank Rempe en een conditie van 6 wandeluren inclusief rugzak is al voldoende om deel te nemen. Meer weten over deze reis of een van onze andere actieve vakanties? Neem dan contact op via info@royvanlangen.nl of bel naar 06 483 386 52.