ActievevakantiesvanRoyReizen

Houdjijvansportievereizenenwiljegraagfitblijvendoortebewegenindegezondebuitenlucht?Danzijndeactievevakantiesvanhref="https://reizen.royvanlangen.nl/">RoyReizendeidealemanieromjouwdoelenteverwezenlijken.Jekuntuitzowelzomer-alswintervakantieskiezen.Bijelkevakantiegajeeenavontuurtegemoet,benjevolopinbewegingenkunjegenietenvaneenprachtigeomgeving.

Wie is Roy van Langen?

Tijdens een avontuurlijke vakantie is het uiteraard belangrijk dat je kunt vertrouwen op je groepsgenoten en de kennis en expertise van je begeleider. De professionele achtergrond en brede bagage van Roy van Langen verzekeren jou van een veilige vakantie die tegelijkertijd ook grensverleggend en bijzonder is.

Roy heeft de opleiding tot International Mountain Leader afgerond. Dat betekent dat hij beroepsmatig mensen mag begeleiden bij wandeltochten in de bergen. Bovendien heeft Roy veel ervaring met diverse buitensporten. Daarnaast organiseert hij bootcamptrainingen en is hij actief als personal trainer voor cliënten die hun uithoudingsvermogen en persoonlijke fitheid willen verbeteren. Ben je op zoek naar een actieve reis in de buitenlucht onder begeleiding van een ervaren, deskundige begeleider? Dan ben je bij Roy van Langen aan het juiste adres!

Uitdaging en plezier

Tijdens zijn trainingen heeft Roy gemerkt dat uitdaging en plezier onmisbare elementen zijn om het maximale uit een sportief programma te halen. In de sportschool is het natuurlijk goed mogelijk om aan je fitheid te werken. Toch is niets zo leuk als een actieve vakantie die je continu stimuleert om er een schepje bovenop te doen terwijl je geniet van de meest fantastische vergezichten.

Actieve vakanties voor elk niveau

Lijkt bovenstaande reis jou iets te uitdagend? Geen nood, want wij bieden sportieve vakanties aan voor groepen van werkelijk elk niveau. Of je nou een ervaren wandelaar of sporter bent of juist niet; wij hebben altijd wel een reis die bij jouw niveau past.

Voldoende individuele aandacht

De grote aandacht voor het individu is een kenmerk waarmee onze actieve vakanties zich weten te onderscheiden van soortgelijke vakanties van andere aanbieders. Wij werken over het algemeen met kleine groepen, waardoor we in staat zijn elke deelnemer op de juiste manier te begeleiden. Een aanpak op maat blijkt in de praktijk namelijk vaak het beste te werken bij het realiseren van je sportieve doelen. Wil je liever een individuele vakantie in plaats van een groepsreis? Dat is ook gewoon bij ons mogelijk.

Actieve zomervakantie in Italië

Hoewel het aanbod reizen bij Roy Reizen zeer divers is, zijn er natuurlijk enkele vakanties die er uitspringen. Een goed voorbeeld is onder meer onze populaire zomertrekking in het Italiaanse Valpelline. Dit is een meerdaagse tocht die je door een adembenemend landschap tussen onbemande hutten voert. Het is een ervaring die je zeker niet snel zult vergeten.

Misschien wel minstens zo belangrijk als de onvergetelijke indrukken die dit achterlaat, is de mate van zelfstandigheid die erbij komt kijken. Het zelfvoorzienend door de bergen trekken is voor alle deelnemers zeer leerzaam en maakt zowel lichaam als geest een stuk fitter. Liefhebbers van een survival vakantie zullen deze actieve zomervakantie dan ook zeker weten te waarderen.

Dagtochten in Oostenrijk

Wil je liever een actieve reis in de winterperiode maken? Dan is sneeuwschoenwandelen vanuit het Bregenzerwald in Oostenrijk een uitstekende optie. Deze avontuurlijke 7-daagse reis behoort tot de meest geliefde actieve vakanties van Roy van Langen. Tijdens deze reis kun je genieten van de indrukwekkende landschappen en leuke activiteiten.

De 6 dagtochten tijdens deze actieve reis staan onder de deskundige begeleiding van International Mountain Leader Roy van Langen. Heb je een conditie van 6 wandeluren inclusief rugzak? Dan ben je prima geschikt om aan zo’n dagtocht deel te nemen.

Contact

Wil je meer weten over deze reis of over 1 van onze andere actieve vakanties? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@royreizen.nl of bel naar 06 483 386 52.