BergwandelenmetRoyvanLangen

Na4jaarhardstuderenisRoyvanLangengeslaagdvoordeopleidingtotInternationalMountainLeader.Ditbetekentdathijzijnpassiebergwandelenwereldwijdberoepsmatigkanuitoefenen.Datdoethijdoorverschillendewandelreizenopprachtige,bergachtigelocatiesteorganiseren.

Wie is Roy?

Roy is al jarenlang een fanatieke, passievolle sporter die graag prachtige wandelingen door berggebieden maakt. Dankzij de opleiding International Mountain Leader is hij nu naast een ervaren sporter en personal trainer, ook bevoegd om in de zomer en winter mensen te begeleiden bij wandelreizen in verschillende bergachtige gebieden. In de zomerperiode trekt hij bijvoorbeeld met een groep mensen van berghut naar berghut. In de winterperiode trekken de deelnemers en Roy sneeuwschoenen aan en maken ze sneeuwwandelingen in fantastische met sneeuw bedekte gebergtes.

Waarom bergwandelen met Roy Reizen?

Welke bergwandeltocht je ook kiest, bij Roy Reizen ben je verzekerd van een prachtige ervaring die je niet snel zult vergeten. Naast dat Roy jou de gelegenheid geeft om de rest van de groep te leren kennen en met de groep op te trekken, kun je ook rekenen op professionele begeleiding op maat. Ben je een ervaren wandelaar die wel van een uitdaging houdt? Dan kan Roy jou die geven en zal hij jou goed begeleiden wanneer jij die uitdaging probeert te behalen. Ben je juist een beginner die niet zo vaak wandelt? Dan kan Roy je persoonlijke begeleiding en handige tips geven, waardoor je het wandelen in de bergen snel onder de knie zult hebben. Of je nou een ervaren (berg)wandelaar bent of juist niet, Roy geeft jou begeleiding op maat. Hierdoor zal je de hele wandeltocht op een manier doorlopen die verantwoord is en die bij jou past.

Waar kun je met Roy Reizen bergwandelen?

Er zijn verschillende Europese gebergtes waar Roy zijn reisgroepen graag mee naar toeneemt om te wandelen. Zo kunnen jullie een wandelreis maken in Wales, Groot-Brittannië. In de zomerperiode is zijn wandelreis naar Valpelline, Italië erg in trek. Wil je liever sneeuwwandelen? Dan kun je in de winterperiode mee met 1 van de wandelreizen in Oostenrijk of Frankrijk.

Waar moet je zelf aan denken?

Bij elke wandelvakantie organiseert Roy de wandeltochten en zorgt hij voor overnachtingen op halfpension.

Bij elke reis is het belangrijk om zelf aan het volgende te denken:

  • Een goede, functionele rugzak;
  • Goede, lucht doorlatende kleding;
  • Stevige, waterdichte bergschoenen die goed passen;
  • Lunch, drinken en snacks voor onderweg;
  • Een zonnebril. Hoe hoger je in de bergen komt, hoe feller de zon zal zijn.
  • Een EHBO-kit;
  • Zaklamp en/of hoofdlamp;

Wil je graag meer informatie over uitrusting die je zelf mee moet nemen? Wil je bijvoorbeeld weten welke bergschoenen het beste geschikt zijn om te wandelen in bepaalde bergachtige gebieden? Of wil je graag weten wat er sowieso in de EHBO-kit moet zitten? Neem dan gerust contact met ons op, want wij adviseren je er graag over.

Ga je mee bergwandelen?

Bergwandelen is een ontzettend leuke activiteit waarbij je niet alleen in groepsverband geniet van de bergachtige landschappen waarin je wandelt, maar ook nog eens aan je fitheid en uithoudingsvermogen werkt. Wil jij graag mee met 1 van de wandelreizen van Roy Reizen? Je kunt de reizen hier bekijken.