OpleidingInternationalMoutainLeaderafgerond!

NaastdebootcamptrainingendieikorganiseerinApeldoorn,benikin2014begonnenmetdeopleidingNLAIML.DezeopleidingheeftmijopgeleidtotIML(InternationalMoutainLeader),zodatiknuookmijnanderehobbyopprofessioneelniveaukanuitoefenen.

Na een periode van 4 jaar hard studeren ben ik vorige maand geslaagd voor de opleiding tot IML (International Moutain Leader).
Nu mag ik ook mijn andere passie (bergwandelen) beroepsmatig uitoefenen over de hele wereld.
Op naar mooie wandelreizen in de bergen.

Wat houd nu precies een IML in? Een IML is opgeleid om zowel in de zomer als in de winter mensen te mogen begeleiden in de bergen. In de zomer kan dit bijvoorbeeld een meerdaagse wandelreis zijn van berghut naar berghut maar het kan ook een tenttrekking zijn. In de winter kan het een sneeuwschoenwandeltocht zijn op sneeuwschoenen van berghut naar berghut of vanuit een vaste standplaats.

De opleiding tot International Moutain leader is naast de berggidsenopleiding een van de twee internationaal erkende opleidingen voor bergsportprofessionals.

Onder de tabblad “reizen” staan al een aantal reizen die ik aanbied. Hier staat een mooie meerdaagse wandelreis van berghut naar berghut op. De reis is in Valpelline, Italië.

Ook voor de winter staat er een mooie sneeuwschoenwandeltocht op. We gaan sneeuwschoenwandelen in Kleinwalsertal, Oostenrijk. 

Als je vragen hebt over een reis of over de International Moutain Leader opleiding, dan hoor ik dat graag.

info@royvanlangen.nl