GameesneeuwwandelenmetRoyReizen

Houdjijvansneeuwlandschappenengajegraagopvakantieindewinterperiode?Lijkthetjeookleukomeenswatanderstedoendanskiënoflanglaufen?Gadanmeesneeuwwandelenmethref="https://reizen.royvanlangen.nl/sneeuwschoentochten/oostenrijk-kleinwalsertal/">RoyReizen.Tijdensdeze7daagsetochtwaanjejeineenprachtig,metsneeuwbedektlandschap.Ondertussenwerkjeooknogeensaanjeconditie.Metdezevakantievangjedus2vliegenin1klap!

Wat houdt sneeuwwandelen in?

De naam zegt het eigenlijk al: sneeuwwandelen is het maken van een wandeling door de sneeuw. De wandeltochten die je met Roy Reizen door de sneeuw maakt, worden ook wel sneeuwschoenwandelen of sneeuwschoenlopen genoemd. Tijdens het wandelen heb je namelijk speciale sneeuwschoenen onder je voeten, waarmee je je goed in de sneeuw kunt verplaatsen. Door sneeuwwandeltochten te maken, beleef je de natuur in de bergen nog intenser. Daarnaast creëer je tijdens een sneeuwwandeltocht een groter uithoudingsvermogen en word je ook nog eens fitter. De vaardigheden die je voor deze activiteit moet beheersen, zijn niet lastig. Dankzij de goede begeleiding van Roy heb je ze zo onder de knie. Hierdoor is sneeuwschoenwandelen toegankelijk voor jong en oud.

Wat komt er kijken bij sneeuwwandelen?

Wanneer je mee wilt op een wandelvakantie van Roy Reizen, is het belangrijk dat je 6 uren achter elkaar kunt wandelen met een rugzak van ongeveer 10kg op de rug. Daarnaast is het belangrijk dat je tijdens het wandelen wandelkleding aantrekt met een ademende functie. Tot slot kun je de wandeltochten het beste maken in hoge wandelschoenen die waterdicht zijn. Roy zorgt voor de sneeuwschoenen en andere middelen die je tijdens de winterse wandeltochten nodig hebt.

Geniet van een prachtige reis onder professionele begeleiding

Tijdens de winterse wandelvakanties van Roy Reizen, maak je een prachtige reis onder de professionele begeleiding van Roy. Roy is een International Mountain Leader met jarenlange ervaring. Hij is tevens een gedreven sporter en personal trainer. Of je nu zelf een fanatieke sporter bent of juist niet; dankzij de begeleiding op maat van Roy zul je een fantastische wandelreis maken om nooit te vergeten.

Kleinwalsertal in de Allgäuer Alpen te Oostenrijk

De tocht kun je bijvoorbeeld maken door het Kleinwalsertal in de Allgäuer Alpen. Door erosie zijn er in deze streek prachtige berglandschappen ontstaan. Tijdens deze 7-daagse wandeltocht overnacht je in een pension en prettige berghutten. Tijdens de tocht krijg je een mooi uitzicht op de Große Widderstein en de markante Hohe Ifen.

Stubaier Alpen in Oostenrijk

Je kunt ook kiezen voor een wandelreis in de Stubaier Alpen in Oostenrijk. Dit gebergte ligt ten zuidwesten van Innsbruck en bestaat uit 5 dagtochten. Tijdens de reis kun je uitrusten in 2 aangename hutten. Tijdens de wandeltochten geniet je van prachtige uitzichten van het rustieke, met sneeuw bedekte landschap.

Wat zit bij zo’n reis in begrepen?

Welke locatie je ook kiest, naast de uitrusting zitten de wandelreis en overnachtingen op basis van een halfpension bij de reis inbegrepen. De heen- en terugreis naar het gebied, het eten en drinken  tijdens de wandeltochten en de lunch, eventuele kosten voor de lift en lokaal vervoer en jouw persoonlijke uitgaven zitten niet bij de reis inbegrepen.

Wil je mee sneeuwwandelen?

Sneeuwwandelen met Roy Reizen is een unieke, actieve en gezellige ervaring waar je later nog vaak op zult terugkijken. Wil jij graag eens mee op zo’n prachtige reis? Neem dan vandaag nog contact met ons op om jouw reis te boeken. Wil je eerst graag meer over de reizen weten? Ook dan mag je contact met ons opnemen, want we vertellen je er graag meer over!