Wandelreis

RoyReizenisgespecialiseerdinwandelreizenopuniekelocatiesenbiedtjoudekeuzeuiteendiversaanbodvanzowelzomer-alswinterwandelreizen

Ga mee op wandelreis met Roy Reizen!

Roy Reizen is gespecialiseerd in wandelreizen op unieke locaties en biedt jou de keuze uit een divers aanbod van zowel zomer- als winterwandelreizen. Voor een wandelvakantie met Roy Reizen zijn veel wandelervaring of een extreme fitheid niet vereist. Een goede basisconditie is wel vereist. Wij werken namelijk met verschillende groepen op elk denkbaar niveau. Zo weet je zeker dat je altijd meegaat met een reis die voor jou geschikt is.

Welke wandelvakanties kun je maken met Roy Reizen?

Samen met Roy Reizen ga je een wandelreis maken op 1 van de prachtige locaties in Europa. Zo kan de reis bijvoorbeeld worden gemaakt in de prachtige bergen bij Valpelline in Italië. De reis kan ook worden gemaakt in de besneeuwde bergtoppen in het Bregenzerwald in Oostenrijk. Tijdens de wandelvakanties met Roy Reizen maak je niet alleen prachtige herinneringen maar ook mooie belevingen.

Professionele begeleiding

In een dergelijke omgeving is professionele begeleiding uiteraard van groot belang om een veilige wandeltocht te garanderen. Roy is gediplomeerd International Mountain Leader. Daarnaast begeleidt hij al jarenlang groepen met groepswandelreizen, bootcamps en buitensporten. Dankzij zijn jarenlange ervaring heeft Roy de benodigde kennis en deskundigheid om groepen van alle leeftijden en niveaus optimaal te kunnen begeleiden.

Bij Roy Reizen krijg je een avontuurlijke vakantie met individuele aandacht

Roy heeft de opleiding tot International Mountain Leader afgerond. Dankzij deze opleiding weet hij als geen ander dat voldoende afwisseling noodzakelijk is om plezier te halen uit een avontuurlijke wandeltocht.
Net zoals tijdens een personal trainingssessie of een bootcamp, is het belangrijk dat er tijdens een wandeltocht voldoende aandacht is voor het individu. Roy biedt daarom niet alleen individuele wandelreizen aan, maar zorgt er ook bij groepswandelvakanties voor dat elke deelnemer op maat toegesneden begeleiding ontvangt.

Wil je op wandelreis in Italië?

Wil je graag een gezellige wandelvakantie maken in Italië die door een ervaren professional wordt begeleid? Dan ben je bij Roy Reizen aan het juiste adres. De combinatie van deskundige, persoonlijke aandacht tijdens het wandelen en de gezelligheid van een groepsvakantie zorgen voor een onvergetelijke, sportieve wandelvakantie.

Wandelen in Valpelline

Een erg populaire reis van Roy Reizen is de wandelvakantie in Valpelline, Italië. Dit is een zomertrekking van meerdere dagen die je kennis laat maken met de prachtige bergen in dit land. Het bijzondere aan deze wandeltocht is dat je tijdens deze dagen erg zelfvoorzienend bent. De gehele reis ontbreekt het ook aan extreme luxe en comfort. Tijdens de reis wandel je van de ene onbemande hut naar de andere, waarbij je onderweg door een ongerept landschap wandelt dat zijn zomerse schoonheid in volle glorie toont.

Of wil je liever sneeuwschoenwandelen in Oostenrijk?

Ga je liever op wandelvakantie in de winter? Dan is onze winterse wandelreis naar het Oostenrijkse Kleinwalsertal een uitstekend alternatief. Bereid je maar alvast voor op witte voeten: in plaats van gewoon wandelen, ga je tijdens deze vakantie namelijk sneeuwschoenwandelen. Dit is een uitdagende winteractiviteit waarbij je optimaal kan genieten van de mooie natuur in de winter.

Deze wandelvakantie is ook geschikt voor beginnende wandelaars, want de techniek kun je dankzij Roy vrij vlot onder controle hebben. Bovendien kun je deze reis al maken als je een gemiddelde conditie hebt. Voor veel mensen blijkt de reis in de praktijk geen enkele probleem te zijn.

Heb je nog vragen?

Heb je vragen over een wandelreis van Roy Reizen? Of wil je meer weten over de begeleiding die Roy jou tijdens een wandelvakantie kan geven? Wat jouw vraag ook is, je mag ons gerust bellen op 06 483 386 52 of een bericht sturen naar info@royreizen.nl. Wij zullen jouw bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden.